Nu vågar jag säga att tredje kapitlet är skrivet.

Efter flera dagars grubbel runt nyår inser jag att jag måste bege mig till Drøbak. En plats jag aldrig har hört talas om. Det är vansinne. Jag vet. Men jag har faktiskt inget val. Astrid måste röra på sig och jag måste följa med. Alltså börjar jag surfa på nätet efter information. Till min lättnad verkar planen fungera, tiden, platsen och omständigheterna går nog att pussla ihop på ett sätt som kan få läsare att hänga med. För det är ändå det som är viktigast när man skriver. Att du som läser inte tror att jag ljuger. Och skulle så vara fallet, måste ljuget vara jävligt bra.

Och Drøbak verkar ju vara rena idyllen … innan katastrofen inträffade vill säga.

kgisstx2iyejwuenawwf9kvd4j0bwd3cwdm6yljct6yschqcv8ttowocpuo79uo2ozhws170

12 reaktioner till “Nu vågar jag säga att tredje kapitlet är skrivet.

   1. Tack för att du frågar! Lite trögt, minst sagt men har sänt in en novell till Ariton förlag tema Över en sommarfika och meningen med livet.

    Imorgon skulle jag åkt till Thailand för efterlängtad ledighet med tid för mig själv och skrivandet. Tyvärr skyfall där och ovanpå det blev jag sjuk… Så mkt osäkert om det blir ngn resa eller skrivande denna vecka överhuvudtaget. Har just nu tappat sugen för det mesta, men hoppas det vänder så småningom. Ligger mest och funderar på vad meningen kan vara i detta. Och försöker hitta lite energi genom att läsa bloggar, din bland annat och din stundande resa med din karaktär fick mig att le lite i alla fall. Ett gott tecken 🙂

 1. Ånej! Skit när allt tycks gå en emot. Kanske kan du använda det som ett tema?
  Efter vad jag läst tycker jag du har så fina tankar och idéer. Tror verkligen på ditt skrivande och önskar dig stort lycka till med novellen.

  1. Ja, exakt så. Skit! Är rätta ordet. Och du har rätt även i det andra. Jag lät den nya motgången och min ilska bli till ett blogginlägg med just det temat 😊 Måste få pysa ut lite… Tack för att du tror på mitt skrivande. Det betyder massor och kanske särskilt just idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s